توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

بقایی: از مکانیسم ماشه استفاده شود واکنش ما مناسب و متقابل خواهد بود | لغو سفر عراقچی به نیویورک + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۱۷۹۵
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
بقایی: از مکانیسم ماشه استفاده شود واکنش ما مناسب و متقابل خواهد بود | لغو سفر عراقچی به نیویورک + فیلم
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان گفت: اگر از مکانیسم ماشه برای فشار یا امتیازگیری از جمهوری اسلامی ایران سوءاستفاده شود واکنش ما هم مناسب و متقابل خواهد بود و دیگر توجیه و دلیلی برای ماندن ایران در برخی موافقت‌نامه‌های مربوطه نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقایی در نشست خبری با صحاب رسانه که امروز (اول بهمن ۱۴۰۳) برگزار شد، اظهار کرد: اگر از مکانیسم ماشه برای فشار یا امتیازگیری از جمهوری اسلامی ایران سوءاستفاده شود واکنش ما هم مناسب و متقابل خواهد بود و دیگر توجیه و دلیلی برای ماندن ایران در برخی موافقت‌نامه‌های مربوطه نخواهد بود.

اظهارات مشاور رئیس جمهور در مورد مذاکره با آمریکا؛ هیچ نسبتی با موضع رسمی ما ندارد

وی افزود: موضوع جمهوری اسلامی ایران و دولت در رابطه با مباحث سیاست خارجی توسط سخنگویان رسمی آن بیان می‌شود. نکاتی که مطرح شده است و بنده هم از رسانه‌ها دیدم و شنیدم حتما هیچ نسبتی با موضع رسمی ما ندارد. من حدس می‌زنم که نظر شخصی گوینده بوده در مقام گفت‌و‌گو یا گعده با یک روزنامه یا یک رسانه این را باید در نظر داشته باشیم.  موضوع سیاست خارجی بحث تخصصی است و هرگونه ساده سازی موضوعات پیچیده سیاست خارجی نه مفید هست و نه کمک کننده به پیشبرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص ممنوعیت ورود اتباع ایرانی و کالاهای ایرانی به سوریه، عنوان کرد: به دلیل ناامنی‌های ناشی از حضور برخی گوره‌های ترویستی  توصیه نمی‌کنیم که اتباع ما سفری به روسیه داشته باشند، توصیه کردیم فعلا اتباع سفریبه سوریه داشته باشند.

دولت دموکرات آمریکا یکی از بدترین عملکرد‌ها را در ۵۰-۶۰ سال گذشته داشته است

بقایی با بیان اینکه، ۱۶ماه آخر عمر این دولت بیشتر مصروف حمایت و جانب دارایی جانبداری از یک نسل کشی آشکار در منطقه ما شد، گفت: اتفاقاً توافق آتش بس در آخرین روز یا آخرین روز‌های حاکمیت این دولت انجام شد باز هم معنادار هست. بعضی‌ها معتقدند که اگر این دولت ادامه پیدا می‌کرد شاید این نسل کشی باز هم ادامه می‌داشت بنابراین این نقطه تاریک و لکه ننگ قطعا در ذهن مردم منطقه خواهد ماند.

وی افزود: در رابطه با مذاکرات مربوط به احیا یا اجرای توافق هسته‌ای به هیچ عنوان از سوی دولت آمریکا جدیت نشان داده نشد و همزمان تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه ادامه پیدا کرد.

واکنش بقایی به ادعای نخست‌وزیر سوئد درباره استفاده ایران از باند‌های جنایتکار سازمان یافته خشن در این کشور

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ادامه داد: این اظهارات هم تعجب برانگیز است هم غیرقابل و برای ما عجیب است این اظهارات فرافکنانه و ناموجه و بدون آنکه سندی ارائه کنند به هیچ عنوان در عرف دیپلماتیک قابل پذیرش نیست. اعتراض خودمان را به طرف سوئدی اعلام کردیم. 

توافق ایران و افغانستان درباره حقابه‌ها دور از دسترس نیست

بقایی در خصوص مواضع ایران برای حقابه‌‌ها عنوان کرد: موضوع حقاب ایران از هیرمند و حقابه‌هایی که از سایر رودخانه‌های جاری به سمت ایران وجود دارد همیشه مورد پیگیری بوده و دستور کار ثابت هرگونه گفتگوی ایران و افغانستان بوده و خواهد بود. ما فکر می‌کنیم که همکاری در مورد آب می‌تواند یکی از نقاط قوت و یکی از نقاط همکاری بین دو کشور ایران و افغانستان باشد.

وی افزود: سیاست حسن هم جواری و رابطه تاریخی تمدنی فرهنگی و پیوند‌های مختلفی که بین دو ملت وجود داره ایجاب می‌کند که د این زمینه هر دو طرف به توافق و تفاهم دست پیدا دست پیدا بکنند؛ این دور از دسترس نیست.

موضع ما در خصوص مذاکره با طرف‌هایی که یک زمانی عضو برجام بودند کاملا روشن است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص مذاکره با طرف‌های برجام گفت: ما با ۳ کشور اروپایی درمورد مووضعات مختلف گفت‌و‌گو می‌کنیم، درمورد موضوعات منطقه گلایه، اعتراض و انتقادات جدی نسبت به رویکرد کشور‌های اروپایی نسبت به تحولات منطقه داریم، نمونه بارز آن حمایت هریک از این ۳ کشور اروپایی از رژیم اسرائیل طی این ۱۶ ماه به طور خاص، در رابطه با تحولات سوریه و ... شفاف مطرح کردیم، اما آنچه که مشخص است مذاکره به معنای گفت‌و‌گو در مورد دادوستد امتیاز یا تصمیمگیری درمورد موضوعات مشخص در معنای شناخته شده فقط درمورد موضوعات هسته‌ای بوده و تناقضی در موضوع وزارت خارجه از این حیث وجود ندارد.

بقایی در ادامه تاکید کرد: در رابطه با سایر طرف‌هایی که زمانی عضو برجام بودند موضع ما کاملا روشن بوده و در ۴ سال گذشته در زمانی که آمریکا خارج از برجام بود گفت‌و‌گو‌ها به صورت غیرمستقیم ادامه داد و در دوره دولت دموکرات جریان داشت.

 وی در خصوص سفر عراقچی به نیویورک گفت: اعلام کردم که وزیر امور خارجه بای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل راجع به تحولات فلسطین عازم نیویورک خواهد شد اما سفر با توجه به اقتضائات زمانیف انجام نخواهد شد.

سخنگوی زارت خارجه کشورمان در خصوص اتهامات مربوط به دخالت ایران در منازعه اوکراین، اظهار کرد: این موضوع را کاملاً رد کردیم، اگر سند و مدرکی وجود دارد آماده گفت‌و‌گو هستیم. معتقدیم درگیر کردن سایر کشورها در منازعه اوکراین سیاست مخربی است.

امیدواریم رویکرد دولت جدید آمریکا واقع گرایانه و مبتنی بر احترام به منافع و خواسته‌های ملت ایران باشد

بقایی در خصوص ریاست جمهوری آمریکا گفت: ما امیدواریم که چهار سال بعد قضاوتی که الان در مورد چهار سال گذشته دولت آمریکا وجود دارد در مورد ۴ سال آینده واقعاً وجود نداشته باشد. امیدواریم رویکرد‌ها و سیاست‌های دولت آمریکا واقع گرایانه و مبتنی بر حقوق بین الملل و احترام به منافع و خواسته‌های ملت‌های منطقه از جمله ملت ایران باشد.

پاسخ بقایی به اظهارات مشاور ترامپ

وی در خصوص اظهارات مشاور ترامپ، عنوان کرد: این اظهارات مخرب بوده و در جهت خیر و صلاح هیچ طرفی نیست. ایران در دفاع از منافع و حاکمیت ملی و تمامیت ارضی خود قاطعانه عمل خواهد کرد.

سخنگوی زارت خارجه کشورمان در خصوص پیوستن ایران به FATF، تاکید کرد: تصمیم گیری این موضوع در نهادهای ذی‌ربط انجام بگیرد، هم اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام بحث الحاق به کنوانسیون مقابله با جرائم سازمان یافته در جریان است و منطقی ایست که اجازه دهیم این بحث‌ها در مجاری خود به صورت فنی و کارشناسی بحث شود و وزارت خارجه مشورت می‌دهد.

هیچکس نمی‌تواند نفوذ و تاثیر حماس در آینده فلسطین را نادیده بگیرد

بقایی در خصوص تاثیر حماس در آینده فلسطین، بیان کرد: مقاومت و حماس، جنبش و حرکت ریشه‌دار در قلب و دل مردم غزه و فلسطین اشغالی است و بنابراین هیچکس نمی‌تواند نفوذ و تاثیر حضور حماس در آینده فلسطین را نادیده بگیرد.

وی در خصوص جایگاه محمدجواد ظریف، گفت: جایگاه دکتر ظریف در ساختار ما روشن هست، قطعاً حضور ایشان در مجمع جهانی داووس موثر و مفید خواهد بود.

خبر «توقیف ساختمان شرکت ملی نفت ایران در روتردام» خیلی دقیق نیست

وی در خصوص توقیف ساختمان شرکت ملی نفت ایران در روتردام، اظهار کرد: توصیه می‌کنم که با توجه به اینکه کلا این پرونده توسط مرکز حقوقی بین المللی ریاست جمهوری و شرکت ملی نفت پیگیری می‌شد از ابتدا این سوال را از آن دوستان بفرمایید جواب قطعاً درستی و مشخصی خواهند داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->